[ terug naar projecten ]

> Renovatie bestaande herenwoning en uitbreiding met nieuwbouw voor naschoolse kinderopvang De speelboom i.o.v. Gemeentebestuur | Lovendegem

Inhoud van de opdracht : Verbouwen en uitbreiden van classisistische woning tot naschoolse kinderopvang.

Projectdatum / Uitvoeringsdatum: 2001 / 2004


De opdracht werd opgesplitst in 2 fasen waarbij het classisistisch gebouw eerst werd gerenoveerd. Aansluitend hierop werd een uitbreiding voorzien waardoor de capaciteit van de kinderopvang verviervoudigde.
Het nieuwbouwgedeelte sluit naadloos aan op de buitenomgeving door de flexibiliteit van de openingen in de achtergevel die uitgeeft op een speelweide.

Klik op een afbeelding om te vergroten.

Renovatie bestaande herenwoning en uitbreiding met nieuwbouw voor naschoolse kinderopvang De speelboom i.o.v. Gemeentebestuur | Lovendegem

 

webdesign JMA