[ terug naar projecten ]

> Verbouwen apotheek Martens te Mariakerke

Inhoud van de opdracht : Verbouwen en uitbreiden van een apotheek

Projectdatum / Uitvoeringsdatum:2009 /2010


De bestaande apotheekzal volledig ontmanteld worden enkrijgt na uitbreiding op het gelijvloers en de verdieping een volledig nieuwe uitstraling.

De klantgerichte functies worden vanzelfsprekend op het gelijkvloers voorzien. De preparaties en de administratie worden op de verdieping uitgevoerd. De toepassing van het grote raamvlak in de voorgevel zorgt er - samenmet het mezzanine-effect op de verdieping -vooreen grote ruimtelijkheiddie ook ten goede komt aanhet overzicht en de interne communicatie binnende apotheek.


Klik hier omde computersimulaties te bekijken.

Klik op een afbeelding om te vergroten.

Verbouwen apotheek Martens te Mariakerke
Voor de verbouwing
Voor de verbouwing
Voor de verbouwing
Voor de verbouwing
Voor de verbouwing
Voor de verbouwing
Voor de verbouwing
Voor de verbouwing
Voor de verbouwing

 

webdesign JMA